Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARK HOTEL

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8.1 Booking.com / Certificate of Excellence Winner 2013 TripAdvisor Park Hotel este situat in statiunea Tsivili, la o distant de 800 m fata de plaja. Hotelul este situat la numai 4 km de orasul Zakynthos si de portul acestuia. Web page:
http://www.hotel-park.gr/

Drinks & Food:
Pentru servirea mesei oaspetii hotelului au la dispozitie restaurantul principal al acestuia, unde pot servi meniuri variate, atat din bucataria locala cat si cea internationala. Barul de la piscina ofera o varietate de gustari, cocktailuri si bauturi racoritoare.

Sport & Divertisment:
Centrul de divertisment al hotelului este compus din teren de fotbal, teren de tenis si darts. De asemenea, oaspetii se pot relaxa la piscina inconjurata de o terasa deschisa si de o gradina mare.

Localizare:
Park este situat in statiunea Tsivili, la o distanta de 800 m fata de plaja. Hotelul este situat la numai 4 km de orasul Zakynthos si de portul acestuia. Aeroportul se afla la 7 km. Hotelul ofera shuttle bus gratuit la plaja.