Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arion Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat in partea de sud-vest a insulei Zakynthos, in satul Vassilikos, la 230 de plaja de nisip si la 12 km de orasul Zakynthos. Hotelul a fost deschis in iunie 2003 si ultima renovare integrala a fost in anul 2012 insa camerele deluxe au fost renovate recent in iarna 2015.

Facilitati hotel:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai o receptie non-stop, lift, zona de lobby, piscina, jacuzzi, piscina pentru copii, zona de umbrelute si sezlonguri, bar la piscina, internet WiFi, biblioteca, schimb valutar, servicii fax,doctor (la cerere),mini golf,ping-pong,loc de joaca pentru copii.

Facilitati camere: Toate camerele deluxe sunt spatioase si modern mobilate imbinand elementele modernului cu un spatiu intim si comfortabil. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, seif, mini-frigider, telefon, internet wifi (gratuit), televizor, grup sanitar cu articole de toaleta si balcon.