Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arion Green Riviera


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: pe coasta de Sud-Est a insulei Zakynthos, in orasul Vassilikos, la cativa pasi de plaja. Aeroportul International Dionysios Solomos este la aproximativ 15 km distanta.

CAMERE: 50 de camere de trei tipuri - duble/twin, adults only swim up (sezlonguri pe terasa) si maisonette. Fiecare spatiu de cazare este dotat cu aer conditionat, televizor, mini-frigider, fierbator, ceai si cafea, seif, papuci si produse pentru igiena personala, conexiune internet wireless gratuita.

FACILITATI: piscine exterioare pentru adulti si copii. Sala de fitness. Camera de jocuri pentru copii - activitati si ateliere conduse de ingrijitori specializati. Parcare privata.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.