Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situare: Hotelul este situat in Voineasa, judetul Valcea, intr-o pozitie privilegiata, pe malul raului Lotru, la poalele muntilor cu acelasi nume, la o altitudine de 650 metri.

Camere: Pune la dispozitie 16 camere twin si 4 camere cu pat matrimonial. Toate camerele au in dotare urmatoarele: mobilier deosebit, internet si telefon, aer conditionat, televizor LCD, minibar, bai complet utilate si balcoane spatioase.

Restaurant: Restaurantul cu specific international va imbie cu specialitati gustoase si sanatoase. Toate preparatele sunt pregatite in bucataria proprie.

Facilitati: Sala de conferinte dispune de 40 locuri, fiecare loc avand un scaun special cu tablie de scris. Este complet utiliata si poate gazdui traininguri, focus grupuri etc. Este dotata cu internet, instalatie audio performanta, video proiector si flip chart. Mesele si scaunele pot fi rearanjate in orice configuratie aveti nevoie. Puteti sa va energizati in sala de fitness sau in piscina, pentru ca apoi sa savurati un pahar de sampanie alaturi de cei dragi in jacuzzi-ul spatios, nu fara a face o oprire de cateva minute in sauna. Zan Hotel va pune la dispozitie un solar de ultima generatie.