Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vulturul


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE

Hotelul este amplasat in centrul statiunii, pe malul lacului Razelm, la 30 de metri de plaja. Hotelul a fost renovat complet si redeschis in anul 2013, atunci cand a fost reclasificat la 3 stele. In prezent, Hotel Vulturul Venus reprezinta un complex modern, care va pune la dispozitie cu 206 camere dispuse pe 13 etaje.
Toate spatiile de cazare dispun de aer conditionat, balcon individual, minibar, televizor si conexiune la internet wireless.
Camerele de la parterul hotelului sunt prevazute cu dotari pentru persoanele cu dizabilitati.
Restaurantul hotelului este format din 2 saloane cu o capacitate totala de 600 de locuri si serveste preparate din bucataria romaneasca si internationala. La exterior, restaurantul se continua cu o terasa care ofera o priveliste frumoasa asupra lacului.
In zona receptiei este amenajat un bar de zi cu o capacitate de 30 de locuri la mese si ofera o gama variata de produse alcoolice si non-alcoolice.

Centrul de conferinte al hotelului este alcatuit din sali moderne cu o capacitate totala de 200 de locuri, asigurand toate echipamentele necesare desfasurarii evenimentelor.

Parcarea hotelului are o capacitate de 100 de locuri, este prevazuta cu sistem de supraveghere si bariere de acces.



STRUCTURA DE CAZARE
O mare parte dintre camere sunt prevazute cu balcon individual cu masa si scaune, aer conditionat, televizor LCD, minibar, conexiune internet wireless, baie cu uscator de par si priza pentru aparat de ras.
La parterul hotelului exista 14 camere prevazute cu facilitati pentru persoane cu dizabilitati. Pe fiecare etaj exista 2 camere twin , restul camerelor sunt matrimoniale, care se pot suplimenta cu cate un pat de copil.



FACILITATI SI SERVICII- internet
-sala conferinte
-parcare
-restaurant
-lift
-aer conditionat
-balcon