Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Turquoise


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Recomandat famiilor cu copii
Situare: Este amplasat pe malul marii, intr-o zona exclusivista, avand toate camerele cu vedere la mare.Info hotel: Cele 100 camere duble si 8 apartamente, 2 junior suites si 6 family room elegant amenajate sunt gata sa primeasca in cele mai bune conditii de 4 stele transformand sejurul intr-o experienta unica.
Restaurantul cu o capacitate de 250 locuri este pregatit sa satisfaca si cele mai exigente capricii culinare din bucataria romaneasca si internationala.
Serviciile de masa all inclusive (in regim bufet):
- mic dejun intre orele 07:30 - 10:00
- pranz intre orele 12:30 - 14:30
- gustari (produse patiserie, cafea, ceai) intre orele 16:00 - 17:00
cina intre orele 18:30 - 20:30
- apa si bauturi racoritoare pe tot parcursul zilei (07:30 - 22:00) oferite la restaurant si pe terasa restaurantului
- vinul casei si bere draft in intervalul 11:00 - 22:00 oferite la restaurant si pe terasa restaurantului
- luchior, vermut, vodca, coniac in intervalele 12:30 - 14:30 si 18:30 - 20:30 oferite la restaurant
- minibar gratuit in camera (alimentat o data pe zi)
Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a doua zi de cazarem inclusiv in ziua plecarii. In prima zi se intra cu cina.
Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie romaneasca si internationala diversificata), incluzand surpriza bucatarului (la cina), bufet la salate, fructe si deserturi.
Sala de conferinta cu o capacitate de 80 locuri poate gazdui seminarii, sedinte, clientii beneficiind de toate dotarile necesare unui asemenea eveniment.Piscina ultramoderna va asigura confortul necesar petrecerii zilelor insorite.
Facilitati pentru copii: Copii intre 0-2 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazre si masa. Un copil cu varsta inyre 2-12 ani neimpiniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si reducere 50% la mese.Al doilea copil intre 2-12 ani achita 50% din pachetul adultului si beneficiaza de pat suplimentar. Peste 12 ani copilul beneficiaza de reducere 40% la cazare si primeste pat suplimentar, achita integral valoarea meselor.