Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Safir

   Str Nicolae Iorga 40b, Venus 905504, Venus Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Safir este situat la 30 de metri de plaja.

Facilitati hotel: hotelul dispune de 18 apartamente (14 Junior Suite si 4 Senior Suite), plaja privata la 30 de metri, parcare privata si supraveghere video, internet Wi-Fi in tot hotelul, restaurant si bar, spatiu de joaca pentru copii in incinta hotelului.

Facilitati camere: toate apartamentele dispun de bucatarie si zona de servit masa. Camerele sunt dotate cu paturi king-size și canapele extensibile.

Hotel Safir este situat la 30 de metri de plaja.

Facilitati hotel: hotelul dispune de 18 apartamente (14 Junior Suite si 4 Senior Suite), plaja privata la 30 de metri, parcare privata si supraveghere video, internet Wi-Fi in tot hotelul, restaurant, bar, spatiu de joaca pentru copii in incinta hotelului.

Facilitati camere: toate apartamentele dispun de bucatarie, zona de servit masa, TV. Camerele sunt dotate cu paturi king-size și canapele extensibile.

Descriere camere:
toate apartamentele dispun de bucatarie si zona de servit masa. Camerele sunt dotate cu paturi king-size și canapele extensibile.

Descriere facilitati:
hotelul dispune de 18 apartamente (14 Junior Suite si 4 Senior Suite), plaja privata la 30 de metri, parcare privata si supraveghere video, internet Wi-Fi in tot hotelul, restaurant si bar, spatiu de joaca pentru copii in incinta hotelului.

Locatie:
Hotel Safir este situat la 30 de metri de plaja.

Facilitati

Restaurant
Bar
TV in room
Cable/Satellite TV
Free wireless internet
Free parking
Children playground
Kitchen facilities

Locatie