Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: la cateva minute de plaja si de centrul comercial. Facilitati hotel: 114 camere duble (twin sau matrimoniale) receptie, bar, camera pentru bagaje, foisoare, terasa pentru mic dejun, loc de joaca pentru copii, Wi-Fi in zona receptiei, seif la receptie. Facilitati camere: geam termopan cu plasa pentru insecte, TV, frigobar, telefon (pentru apeluri in hotel), grup sanitar propriu (dus, apa calda nonstop), uscator de par. Toate camerele de la etaj au balcon (mare cu masuta si scaune sau mic, de tip frantuzesc).
Descriere camere:
geam termopan cu plasa pentru insecte, TV, frigobar, telefon (pentru apeluri in hotel), grup sanitar propriu (dus, apa calda nonstop), uscator de par. Toate camerele de la etaj au balcon (mare cu masuta si scaune sau mic, de tip frantuzesc).
Descriere facilitati:
114 camere duble (twin sau matrimoniale) receptie, bar, camera pentru bagaje, foisoare, terasa pentru mic dejun, loc de joaca pentru copii, Wi-Fi in zona receptiei, seif la receptie.
Locatie:
la cateva minute de plaja si de centrul comercial.