Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HOTEL CARMEN AZZURO este, incepand cu sezonul 2021, un hotel de 4
stele, dotat cu piscina si loc de joaca pentru copii.In full sezon (15.07- 31.08) - hotelul functioneaza in regim ALL
INCLUSIVE (mic dejun, pranz, gustare si cina) de tip BUFET SUEDEZ.

In extra sezon (1.06- 14.07; 1.09-15.09) - hotelul functioneaza in regim
CAZARE CU MIC DEJUN INCLUS si, optional, DEMIPENSIUNE

(pranz sau cina) sau PENSIUNE COMPLETA (pranz si cina) , in regim
BUFET SUEDEZ sau A LA CARTE.

(fost Hotel Lidia) este un hotel scaldat de lumina soarelui si briza marii in fiecare dimineata, beneficiind de o pozitie deosebita pe malul marii. Hotel Carmen Azzuro imbina utilul cu placutul, fiind situat chiar in centrul statiunii, pe strada principala, dar cu acces la plaja si dig. De la oricare dintre cele cinci nivele complet renovate in 2019, aveti senzatia ca plutiti deasupra valurilor. Aveti la dispozitie 128 de camere duble elegante si confortabile, dotate cu baie proprie cu dus, aer conditionat, televizor smart, frigider, telefon, balcon si conexiune de internet Wi-Fi. De asemenea hotelul este dotat cu lift, loc de depozitare bagaje si loc de parcare. Hotelul Carmen Azzuro este ideal pentru turistii care doresc cazare pe malul marii si apreciaza linistea statiunii Venus.

-Conform HCL283/23.12.2020, pentru sezonul 2021 s-a introdus o taxa speciala de statiune pentru toate persoanele ce depasesc varsta de 18 ani. Aceasta presupune un cost suplimentar de 5 lei/zi/pers, taxa ce se va incasa la receptia hotelului in momentul intocmirii formalitatilor de cazare. Mentionam ca nu poate fi achitata cu voucere de vacanta.




Locatie