Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Carmen Azzuro (fostul Lidia)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Info: Carmen Azzuro (fostul Hotel Lidia) este un hotel scaldat de lumina soarelui si briza marii in fiecare dimineata, beneficiind de o pozitie deosebita pe malul marii.
HOTEL CARMEN AZZURO este, incepand cu sezonul 2021, un hotel de 4
stele, dotat cu piscina si loc de joaca pentru copii,
Descriere: Hotel Carmen Azzuro imbina utilul cu placutul, fiind situat chiar in centrul statiunii, pe strada principala, dar cu acces la plaja si dig. De la oricare dintre cele cinci nivele complet renovat in 2021, aveti senzatia ca plutiti deasupra valurilor.
Aveti la dispozitie 128 de camere duble elegante si confortabile, dotate cu baie proprie cu dus, aer conditionat, televizor smart, frigider, telefon, balcon si conexiune de internet Wi-Fi. De asemenea hotelul este dotat cu lift, loc de depozitare bagaje si loc de parcare. Hotelul Carmen Azzuro este ideal pentru turistii care doresc cazare pe malul marii si apreciaza linistea statiunii Venus.

Camere: Camerele duble superioare la etaj sunt dotate cu minibar, TV cu televiziune prin cablu, aer conditionat, bai proprii cu dus si sunt cu balcon.

Masa:
IN EXTRASEZON (01.06-14.07; 01.09 - 15.09) 1. Mic dejun= in regim bufet suedez . 2. Demipensiune = pranz sau cina (optional) in regim bufet suedez sau 'a la carte'.
3. Pensiune completa = pranz si cina in regim bufet suedez sau 'a la carte'.

IN SEZON (15.07-31.08)
All inclusive = mic dejun,
pranz si cina - bufet suedez cu bauturi incluse in timpul
programului de masa, respectiv apa, suc, bere la draft,
vin rosu,alb sau roze (pachet unic oferit) .Nu sunt
incluse bauturile spirtoase .

Servicii incluse:
- Acces la piscina exterioara care are un design modern si o zona special amenajata pentru copii cu tobogane - se asigura sezlonguri/umbrela in limita locurilor disponibile pentru clientii hotelului;
- Reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 100 metri de hotel pe plaja mare a statiunii;
- Pe terasa restaurantului clientii nostrii au ocazia de a petrece cele mai reusite seri de var, bucurandu-se de muzic live.
- La un sejur de minim 7 nopti, turistii care achizitioneaza pachetul cu pensiune completa, vor avea parte de o surpriza placuta asigurata de unitatea noastra .
- Programe speciale pentru copii - se vor desfasura in imediata vecinatate a piscinei .
- Parc de joaca pentru copii a amplasat in gradina hotelului, copii au la dispozitie sub stricta supraveghere a parintilor tobogane, leagane, balansoare si trambuline - distractie garantata
- Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.
- Parcare gratuita - se asigura in limita locurilor disponibile.
- Camera de bagaje.

Facilitati copii:
- 2 adulti si 1 sau 2 copii 0-6.99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii (1 copil 0-6.99 ani, 1 copil 7-11.99 ani) - primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, al 2-lea copil beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, dar achita pachetul de masa pentru care au optat adultii respectiv, 16 lei/pers/zi pentru mic dejun, 41 lei/pers/zi pentru demipensiune sau 66 lei/pers/zi pentru pensiune completa. In cazul in care se opteaza pentru patul suplimentar, acesta presupune un cost suplimentar de 50lei/pers/zi in extrasezon si de 80 lei/pers/zi in sezon.
- 2 adulti si 2 copii de 7-11.99 ani- primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, dar achita 50% din pachetul de masa pentru care au optat parintii, respectiv 16 lei/pers/zi pentru mic dejun, 41 lei/pers/zi pentru demipensiune sau 66 lei/pers/zi pentru pensiune completa, iar al 2-lea copil achita pat suplimentar de 50lei/pers/zi in extrasezon si de 80 lei/pers/zi in sezon plus contravaloarea serviciilor de masa.
- 2 adulti si 1 copil cu varsta de 12-17,99 ani - beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, dar achita pachetul de masa pentru care au optat adultii respectiv, 32 lei/pers/zi pentru mic dejun, 82 lei/pers/zi pentru demipensiune sau 132 lei/pers/zi pentru pensiune completa. In cazul in care se opteaza pentru patul suplimentar, acesa presupune un cost suplimentar de 70 in extrasezon si de 100 lei/pers/zi in sezon.
- 2 adulti si 2 copii (1 copil 7-11.99 ani, 1 copil 12-17,99 ani) - primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar , dar achita 50% din pachetul de masa pentru care au optat parintii, respectiv 16 lei/pers/zi pentru mic dejun, 41 lei/pers/zi pentru demipensiune sau 66 lei/pers/zi pentru pensiune completa , al 2-lea copil achita pat suplimentar de 70 in extrasezon si de 100 lei/pers/zi in sezon plus contravaloarea serviciilor de masa.
- 2 adulti si 2 copii 12-17,99 ani - primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar , dar achita 100% din pachetul de masa pentru care au optat parintii, respectiv 32 lei/pers/zi pentru mic dejun, 82 lei/pers/zi pentru demipensiune sau 132 lei/pers/zi pentru pensiune completa , al 2-lea copil achita pat suplimentar de 70lei/pers/zi in extrasezon si de 100 lei/pers/zi in sezon plus contravaloarea serviciilor de masa.
Se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere al copiilor.


Alte info:

- Cazarea se va face incepand cu ora 18 a zilei de inceput a sejurului, iar eliberarea camerei se va face pana la ora 12 a zilei de plecare din hotel. Prelungirea sederii dupa ora 12 se va face doar cu acordul hotelului si se va percepe o taxa suplimentara, afisata la receptie.
- in momentul cazarii, turistii preiau inventarul afisat in camere si pot reclama in decurs de maxim o ora, nereguli privind integritatea acestuia. Dupa aceasta sunt direct responsabili pentru orice daune sau lipsuri.
- Este interzisa folosirea de aparatura pentru gatit sau incalzit in camerele de hotel.
- Este interzisa detinerea de materiale periculoase, inflamabile sau toxice in camerele de hotel.
- Vizitatorii care urca in camera trebuie sa se inregistreze la receptia hotelului in baza documentului de identitate.
- Toate persoanele care ocupa camera de hotel trebuie inregistrate la receptie.
- Pentru a beneficia de gratuitatile sau reducerile pentru copii, se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere;
- Este interzisa tulburarea linistii in hotel;
- Nu se accepta animale, pasari de companie;
- Este interzis turistilor sa intre in restaurant cu alimente sau bauturi achizitionate din alta locatie;
- Este interzis turistilor parasirea restaurantului cu alimente perisabile servite la micul dejun sau detinerea de alimente perisabile in camerele de hotel;
- Orice bun din dotarea hotelului, deteriorat de catre client va fi achitat de catre acesta, conform tarifelor practicate la receptie;
In cazul nerespectarii prevederilor de mai sus, HOTEL CARMEN AZZURO are dreptul de a sista prestarea serviciilor contractate de catre client, fara a fi angajat la plata vreunei daune e orice natura ori returnarea contravalorii serviciilor neconsumate.
Parcarea fara plata in functie de locurile disponibile (hotelul dispune de 50% locuri de parcare fata de numarul camerelor)


Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.