Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: In centrul statiunii, langa partia de schi

Hotelul este amplasat la baza partiei de schi de la telescaun si va ofera servicii de cazare si masa exceptionale, intr-un cadru confortabil si linistit unde aerul curat de munte si frumusetea peisajelor va vor face cu siguranta sa uitati de orice accent urban.

Camerele sunt confortabile, cu vedere spre munte pentru o relaxare desavarsita si daca sunteti atrasi de bucataria traditionala, restaurantul va ofera preparate din zona Bucovinei pentru o masa de neuitat.

Facilitatile care le ofera hotelul variaza de la organizarea de cine festive ample in cele doua sali de restaurant, la excursii montane pentru cei pasionati de iesirile in aer liber.

Hotelul va ofera:
ACTIVITATI IN-DOOR:
- organizarea de mese festive (nunti, botezuri, zile aniversare), cele doua sali de restaurant avand o capacitate de 130 de persoane;
- organizarea de conferinte si training-uri pentru grupuri de max.50 pers.

ACTIVITATI OUT-DOOR
- excursii insotite de ghid pe trasee montane pentru masini off-road si ATV-uri, pe masivele Calimani, Rarau-Giumalau, Suhard, Omu-Rodna;
- expeditii pe munte pentru maxim 7 persoane, la stanile de pe muntii din vecinatate, cu mini-van-ul hotelului.