Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Domeniul Dornei


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Viata se masoara in numarul momentelor care ne taie realmente rasuflarea. Fara experiente noi, ceva inauntrul nostru piere. Cu aceste convingeri in gand, am deschis portile Domeniului Dornei. Inconjurat de pajisti, paduri, izvoare limpezi si munti semeti, Domeniul Dornei te asteapta la poalele Muntilor Bistritei, la distanta de 10 minute de centrul localitatii Vatra Dornei. Cele 15 camere, duble si apartamente, sunt mobilate in stil elegant, cu accente discrete ce imbina traditia bucovineana si maramureseana, si sunt dotate cu minibar, baie proprie, balcon, televizoare led de ultima generatie, cablu tv si internet Wi-fi gratuit.

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:restaurant, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, loc de joaca pentru copii, internet


Dotari camere:TV, minibar, internet


Numr total camere: 15


Servicii si facilitati
Servicii:-bar
-receptie
-terase
-lift
-incalzire centrala
-compartiment pentru bagaje
-sauna (uscata, umeda)
-semineu in restaurant
-semineu la piscina
-sala de conferinte cu 40 locuri
-room service
-spalatorie
Servicii masa:Partea de gastronomie ofera preparate din bucataria traditionala, preparate rare din vanat, precum si mancaruri internationale, gatite la rang de arta culinara. De asemenea se poate servi meniu dieta la cerere.


Fitness/Wellness/Sport:piscina acoperita, SPA, sala fitness