Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Construit in anul 1989, Hotel Vila Natassa ofera servicii de inalta calitate intr-o atmosfera confortabila si prietenoasa, inconjurat de o livada de maslini, cu vedere panoramica asupra Marii Egee.Facilitati camere
Camerele pot fi duble sau triple şi sunt dotate cu baie (cadă sau duş), prosoape, televizor, telefon, radio, uscător de păr, minibar, aer condiţionat (5 €/cameră/zi), seif şi balcon. Unele camere dispun şi de chicinetă. La cerere vila pune la dispoziţie şi baby cot.

Facilitati hotel
Construit în anul 1989, Hotel Villa Natassa oferă servicii de înaltă calitate într-o atmosferă confortabilă și prietenoasă, înconjurat de o livadă de măslini, cu vedere panoramică asupra Mării Egee. Hotel Villa Natassa a fost renovat în anul 2011 şi dispune de două clădiri. Unitatea de cazare oferă restaurant, piscină pentru adulţi cu secţiune pentru copii, umbreluţe şi şezlonguri, bar, bar la piscină, terasă, loc de joacă pentru copii, seif, internet Wi-Fi gratuit, parcare gratuită. Alte informatii: Hotelul permite (la cerere) animale de companie de talie mica.

Localizare
Hotel Villa Natassa este situat în Pachis, la 2 km Skala Rachoni, aproape de una dintre cele mai frumoase plaje din Thassos (300 m) şi la 7 km până în Portul din Skala Prinos. Distanţa până la cea mai apropiată staţie de autobuz este de 100 metri, iar distanţa până la aeroportul din Kavala este de aproximativ 40 km.

Plaja
Plaja Pachis este la aproximativ 300 de metri de hotel şi este o plajă lungă, cu nisip moale şi pietricele netede. Plaja este amenajată cu umbreluţe şi şezlonguri contra cost. La aproximativ 250 de metri distanţă de hotel se află şi plaja Glifoneri, un mic golf pitoresc, înconjurat de o mulţime de pini. Aici intrarea în apă este lină, plaja micuţă cu nisip, ideală pentru familiile cu copii.

Facilitati

Loc de joaca pt copii
Bar
Restaurant
Piscina exterioara
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie