Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Scor Booking: 8.7 Fabulous Vila Fylaktos se află în Limenaria, la 1,5 km de plaja Tripiti. Proprietatea are şi o piscină sezonieră în aer liber. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Vila Fylaktos se afla in Limenaria, Grecia. Cel mai apropiat aeroport este  aeroportul internaţional Megas Alexandros Kavala la o distanta de 33 de km. Proprietatea ofera apartamente cu vedere la mare sau la munte, o gradina cu flori si o piscina. La doar 700 de metri se pot gasi o multime de magazine, taverne, si baruri, Limenaria fiind al doilea oras ca marime din Thassos. Aici se pot inchiria si masini, Limenaria are si un port micut, iar la 1,5 km se afla plaja Tripiti cu nisip si pietris cu un mic golf inconjurat de dealuri cu pini.

Facilitati Hotel

Vila ofera 8 apartamente, care detin fiecare un dormitor, living, baie, bucatarie si o priveliste minunata spre munte sau spre mare din balcon. De asemenea exista o parcare privata, jacuzii, o piscina exterioara cu sezlonguri, o terasa, gradina si wi-fi gratuit. Animalele de companie sunt acceptate si exista posibilitatea de a inchiria o masina, iar receptia deschisa nonstop.

Facilitati camere

Apartamentele au aer conditionat, seif, living cu tv LCD, bucatarii echipate,  baie privata cu uscator, dus sau jacuzzi in balcon.

Locatie