Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila SANTA MARIA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Aliky. Sud estul insulei Thassos, 17 km pana in Skala Potamia (Chrisi Akti), 26 km distanta de capitala Limenas (Thassos Town).

SITUARE: 1200 metri pana la plaja Aliky.

CAZARE: Pensiunea Santa Maria dispune de trei duble, cinci duble cu extrabed si cinci apartamente . Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, chicineta utilata (cu plita electrica pentru gatit) dar nu au televizoare. Baile au dus direct pe pardoseala.

Camerele duble au paturi duble si fiecare poate caza cate 2 persoane. Sunt situate la parter si au o terasa comuna cu vedere spre munte si spre gradina.

Camerele duble+extrabed au fiecare un pat dublu si un pat single. Capacitatea de cazare este pentru maxim 3 persoane. Sunt situate la parter si au o terasa comuna cu vedere spre mare.

Apartamentele sunt situate la etaj si pot caza cate 4 persooane.

Au un balcon comun, dotat cu mese si scaune, cu vedere spre mare.

Vila Santa Maria se afla intr-o zona linistita si pune la dispozitia oaspetilor o gradina cu loc de joaca pentru copii, spatiu amenajat pentru gratar, parcare privata si loc pentru servirea micului dejun (continental). La cateva minute de mers se afla o taverna.