Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Scor Booking : 8.6 Vedere Apartments este situat in Skala Potamia, la o distanta de 13 km fata de orasul Limenas. Acest hotel este alegerea ideala pentru cupluri si familii. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Vedere Apartments este situat in Skala Potamia, cel mai mare oras din Thassos, la o distanta de aproximativ 300 m fata de Golden Beach. Distanța de mers pe jos intre Skala Potamia și Golden Beach este de 15 minute și ambele locuri sunt populare pentru nisipul auriu și apa limpede.

Facilitati Hotel

Vedere Apartments pune la dispozitia turistilor o terasa, gradina, WiFi gratuit, gratar si parcare privata gratuita (este necesara rezervare). Aceasta unitate de cazare are atat apartamente cat si studiouri ce pot gazdui pana la 4 persoane.

Facilitati camere

Toate camerele sunt spatioase si utilate cu tot ce turistii au nevoie pentru a avea o sedere confortabila: baie proprie, chicineta, televizor, aer conditionat, uscator de par, ceainic electric, fier de calcat, seif.

Locatie