Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Scor Booking: 9.5 Exceptional The Elegant Apartments se află în localitatea Pefkari, la 400 de metri de plaja Pefkari. Are o terasă, grădină și parcare privată gratuită. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

The Elegant Apartments se află în localitatea Pefkari, la 400 de metri de plaja. Plaja Pefkari se afla in partea sudica a insulei Thassos, la o distanta de aproape 1 km de satul Potos si 39 de km de Limenas. Este o plaja de aproape 300 de metri lungime ce a fost premiata cu Steagul Albastru, datorita calitatii apei cristaline si a nisipului. Plaja are de asemenea sezlonguri contra cost si o multime de taverne si cafene. Cel mai apropiat aeroport este situat la 34 de km,  Aeroportul Internațional Kavala Megas Alexandros.

Facilitati Hotel

Proprietatea detine o parcare privata, gradina, terasa, wi-fi gratuit, piscina in aer liber si sezlonguri. Receptia este deschisa nonstop, iar restaurantul este situat pe plaja.

Facilitati camere

Camerele detin aer conditionat, tv, baie privata cu dus si uscator, balcon, mini bar, si seif.

Locatie