Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Dome Luxury Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Scor Booking: 8.9 Fabulos The Dome Luxury este situati la doar 100 de metri de plaja din Limenaria. Detine o parcare privata si o piscina cu bar. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul de 4 stele este situat in sud-vestul insulei Thassos in orasul Limenaria, la aproximativ 32 de km de Aeroportul Internațional Kavala si la 42 de km de Limenas, care este capitala insulei. Plaja Metalia este la o distanta de 2 km fata de proprietate si este o destinatie perfecta pentru amatorii de snorkeling. In Limenaria se gasesc o multime de taverne, baruri si magazine pentru aprivizionare sau suveniruri. Se poate vizita in localitatea vecina, Kalyvia, Muzeul Papageorgiou unse pot vedea descoperiri arheologice si arta populara.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de o parcare privata, wi-fi gratuit, terasa, restaurant, gradina, piscina in aer liber cu sezlonguri, bar la piscina,  facilitati pentru persoane cu dizabilitati.

Facilitati camere

Camere sunt dotate cu aer conditionat, tv, seif, balcon si baie cu dus si uscator, produse de toaleta gratuite si prosoape.