Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Thassos Grand Resort - Villas


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Scor Booking – 9.0, Superb Thassos Grand Resort se află pe insula Thassos, la 19 km de portul Thassos, avand vedere la Golful Agios Ioannis Lukas. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
Thassos Grand Resort se află pe insula Thassos, la 19 km de portul Thassos, avand vedere la Golful Agios Ioannis Lukas. Hotelul este situat in preajma unui sit arheologic si este recomandat pentru turistii interesati de istorie.

Facilitati Hotel
Thassos Grand Resort este unul dintre cele mai noi hoteluri pe insula Thassos si ofera oaspeţilor sai posibilitatea de a cunoaste istoria Greciei antice prin siturile arheologice din localitatea Agios Ioannis Lukas. Hotelul ofera acces la o plaja privata si are 2 piscine in aer liber, un restaurant bufet, o taverna traditionala greceasca, un bar pe plaja, un bar la piscina, sala de fitness, spa si centru de wellness, teren de joaca pentru copii.

Facilitati camere
Hotelul dispune de 169 camere cu mobilier elegant si facilitati moderne. Acestea sunt prevazute cu baie privata cu dus si cada, TV cu ecran plat, WiFi gratuit, saltele de inalta calitate. In functie de camera, turistii pot avea vedere la munte, la mare sau la gradina.

Sport si Divertisment
Turistii pot face sport la sala de fitness si se pot relaxa la centrul de spa si wellness. De asemenea, exista posibilitatea practicarii unor sporturi nautice si se pot viziona spectacole de dans si muzica la taverna din apropiere.