Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pierion Musses Suites


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Scor Booking – 8.4, foarte bine Aceasta unitate de cazare este situata in statiunea Skala Potamias, la 3 km distanta fata de satul Potamia si 11 km distanta fata de orasul Limenas. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
Pierion Musses Thassos este o unitate de cazare aflata pe insula Thassos, oferind acces rapid la plaja din Skala Potamias - Chrysi Ammoudia (Golden beach). Aceasta este situata la 3 km distanta fata de satul Potamia si 11 km distanta fata de orasul Limenas.

Facilitati hotel
Turistii pot beneficia de bucatarii complet utilate, TV, aer conditionat, wi-fi gratuit, plasa de tantari, sezlonguri si umbrele gratuite, parcare gratuita; pot gasi peste proaspat la tavernele de pe plaja si se pot relaxa la cafenele din apropiere.

Facilitati camere
Camerele dispun de televizoare cu ecran plat, balcon, frigider, aer conditionat, uscator de par si articole de toaleta.

Locatie