Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Superb 9 Booking.com Notos Deluxe Suites este noul brand construit de Astir Notos Hotel. Este situat la doar 40m departare de cladirea principala Astir Notos, in statiunea cosmopolita Potos, la numai 250 m de plaja si de centrul statiunii. Recomandat tinerilor si grupurilor de prieteni. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Notos Deluxe Suites este noul brand construit de Astir Notos Hotel. Este situat la doar 40m departare de cladirea principala Astir Notos,  in statiunea cosmopolita Potos, la numai 250 m de plaja si de centrul statiunii.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 14 camere spatioase si luxoase, impartite in 4 cladiri, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, Jacuzzi, sezlonguri si umbrele gratuite. Oaspetii vor avea acces la toate facilitatile si serviciile hotelului Astir Notos.

Facilitati camere

Majoritatea camerelor sunt situate la parter si ofera o terasa mare, cu acces direct catre piscina sau gradina si sunt mobilate si dotate modern.

Locatie