Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

8,7 booking.com/ 4,5 Trip Advisor Elektra Thassos se afla la cativa pasi de portul Ormos Prinou. Proprietatea beneficiaza de acces imediat la plaja si de o priveliste ideala pentru o seara romantica. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
Hotelul se afla la 100m de portul Ormos Prinousi la 16km de orasul si portul Limenas. Cea mai apropiata plaja se afla la aproximativ 50m.

Facilitati hotel
   Hotelul dispune de o piscina in aer liber, bar, o terasa cu vedere la mare, parcare gratuita, camera de bagaje, proasoape de plaja la cerere si servicii transfer la/ de la portul Skala Prinos. Receptia este deschisa intre orele 08:00-24:00.

Facilitati camere
Toate camerele dispun de aer conditionat, mini bar, Wi-Fi, TVsatelit, serviciu de trezire, pat pentru bebelusi la cerere, baie private cu dus.

Sport & divertisment
Hotelul pune la dispozitie clientilor serviciu pentru inchiriere biciclete contra cost.

Drinks & Food
Micul dejun poate fi servit in zona lounge, iar in timpul zilei turistii pot servi bauturi de la barul hotelului.

Locatie