Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Captain's Beach Apartments


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Captain's Beach Apartments cuprinde 6 camere, fiecare cu balcon privat, baie, frigider și TV. Băile au toate facilitățile necesare. Oaspeții se pot bucura de băuturi, fructe de mare și mâncăruri tipice zonei la barul și restaurantul hotelului lui de la parter, în timp ce pot admira vederea la mare.

Localizare

Captain's Beach Apartments Hotel este amplasat în portul vechi din Limenas, chiar pe plajă, oferind camere cu vedere la Marea Egee. În imediata apropiere, oaspeții pot regăsi multe baruri și taverne situate chiar pe malul mării, iar centru orașului Thassos se află la o distanță de 200 de metri.

Facilitati generale

Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi următoarele facilități: recepție, aer condiționat, Wi-Fi gratuit în zonele publice și în camere, bar, restaurant, cafenea, servicii fax/copiator, servicii de rent a car.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de chicinetă, aer condiționat/încălzire, baie cu uscător de păr, TV prin satelit, frigider, seif, balcon.

Locatie