Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Captain's Beach Apartments


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Scor Booking – 8.2, foarte bine Captain's Beach Apartments este situat pe insula Thassos, in portul vechi din orasul Limenas, la 12 km distanta de Kavala. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Captain's Beach Apartments este situat pe insula Thassos, in portul vechi din orasul Limenas, la 12 km distanta de Kavala.

Facilitati hotel

Turistii dispun de spatii de cazare in sistem self-catering cu balcon si Wi-Fi gratuit. Fiecare apartament este dotat cu baie si bucatarie iar la parter se afla un restaurant. Centrul orasului Thassos se afla la 200 de metri distanta iar in apropiere se afla o parcare publica gratuita.

Facilitati camere

Apartamentele dispun de balcon privat, baie, frigider, TV. Camerele au vedere la port, plaja si la muntii din apropiere.

Locatie