Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue View Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Exceptional - 9.5 Booking.com Hotelul Blue View este situat la capatul satului Limenaria, intr-o zona linistita si cu o priveliste uimitoare asupra Marii Egee. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Drinks & Food
Restaurantul de la Blue View ofera oaspetilor sai un mic dejun tip bufet cu o gama larga de gusturi mediteraneene sanatoase si delicioase, facute din cele mai proaspete ingrediente locale.

Sport si divertisment
Hotelul dispune de piscina exterioara cu zona special amenajata pentru copii.

Localizare
Hotelul Blue View este considerat a fi un punct de plecare perfect pentru activitatile zilnice, turistii putand sa aleaga din numeroasele plaje din apropiere sau pot merge mai departe pentru a descoperi cascadele Apostolou, vechea zona miniera din Metalleia sau satele de pe litoral Tripiti, Pefkari, Psili Amos si Potos. Pentru a ajunge la acest hotel, turistii trebuie sa mearga cu feribotul de la Aeroportul din Kavala pana la cele mai apropiate porturi, apoi cu masina sau autobuzul mai au de parcurs aproximativ 50 km pana la hotel in Limenaria.

Facilitati

Hotelul Blue View ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant, bar, piscina, plaja privata cu umbrele si sezlonguri.