Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Anul constructiei: 1984
Ultima renovare: 2003

Localizare
Aparthotelul Playa Azul este situat in centrul statiunii Playa de las Americas.

Distante
-> 2 minute fata de plaja
-> 200 m fata de statia de autobuz
-> 1 km fata de terenul de golf Las Americas
-> 15 km fata de aeroportul Tenerife Sud Reina Sofia

Puncte de interes
-> Statiunea Playa de las Americas
-> Siam Park
-> Terenul de golf Las Americas

Atu-uri
-> Recomandat familiilor
-> Situat in statiuea Playa de las Americas

Facilitati hotel:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: piscina exterioara, water park, salon TV, gradina, terasa, receptie deschisa 24 h, birou de schimb valutar, camera de bagaje, seif, snack bar la piscina ce ofera mic dejun continental si mese usoare. De asemenea, multe restaurante, baruri si magazine sunt la aproximativ 5 minute de mers pe jos. Exista calculatoare la receptie care ofera acces la internet la un cost suplimentar. In zona din jurul statiunii Las Americas puteti profita de terenuri de golf la aproximativ un 1 km distana, mini golf la 500 m distanta, Aquapark si centre comerciale.

Tipuri de camere
-> Studio
-> 1 Bedroom apartament
-> 2 Bedrooms apartament

Dotari camere:
Playazul are apartamente cu unul sau doua dormitoare si studio-uri dintre care 16 studio-uri, 38 apartamente cu 1 dormitor, 40 apartamente cu 2 dormitoare.
Studio-urile sunt localizate intr-o cladire de 2 etaje fara lift situata in apropierea piscinei si au vedere la gradina, o suprafata de 40 m, doua paturi single, baie cu dus, TV, telefon, seif, bucatarie cu frigider, cuptor cu microunde, balcon. Capacitate maxima 2 persoane. Cel putin o persoana trebuie sa aiba peste 18 ani.
Apartamentele cu un dormitor au o suprafata de 65-66 m, 2 paturi single , o bucatarie complet utilata si un lounge cu televizor, baie cu cada sau dus, balcon, televizor, telefon, seif, radio. Capacitate maxima 2 persoane. Unele apartamente au in plus o sofa bed si capacitate maxima 3 persoane.
Apartamentele cu doua dormitoare au suprafata de 76 m, 1 sofa bed si 5 paturi single, baie cu dus sau cada, living, si bucatarie cu frigider, balcon/terasa, televizor, cuptor, telefon, seif.
Niciun tip de camera nu permite adaugarea paturilor suplimentare.
La sosire se percepe un depozit de 100 euro, care va fi restituit la plecare in cazul in care apartamentul este predat in aceleasi conditii.

Locatie