Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARK TROYA

   Playa De Las Americas, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat chiar pe plaja cu nisip din Playa de Las Americas, Tenerife, inconjurat de gradini tropicale, foarte central, in zona cea mai animata a insulei, cu restaurante, magazine, viata de noapte. A fost renovat si preluat de lantul hotelier Alexandre Hotels in 2013. Dispune de un renumit Spa. Recomandat pentru familii cu copii, dar si pentru cupluri. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 17 km.Drinks & Food:
Turistii beneficiaza din partea hotelului de 2 restaurante de tip bufet. Un restaurant este deschis pentru a servi micul-dejun si cina si cel de-al doilea este deschis pentru pranz. Restaurantele le ofera turistilor preparate traditionale si internationale.

Sport si Divertisment:
Turistii au parte de numeroase activitati oferite de hotel cum ar fi: 2 piscine ( una pentru adulti si una pentru copii ), teren de tenis, teren de mini-golf, tenis de masa, sala fitness, programe de divertisment.

Localizare:
Hotel Troya este un hotel de 4 stele situat pe renumita plaja Troya din statiunea Costa Adeje. Unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din lume, Siam Park, se afla la o distanta de 1 km. Aeroportul international Reina Sofia se afla la 20 km.

Web page:
http://www.hoteltroyatenerife.com/en/

Spa & Welness:
Centrul Spa reprezinta oaza de relaxare pentru turisti si ofera servicii precum masa, sauna, tratamente, solar, salon de infrumusetare.