Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JACARANDA

   Costa Adeje, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul se afla in statiunea Costa Adeje din Tenerife, la doar 500 m de plaja nisipoasa Playa Fanabe si de faleza, langa centrul comercial. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 19 km.Web page:
http://www.hoteljacaranda.es/en/index.html

Spa & Welness:
Contracost turistii turistii se pot relaxa la sauna.

Drinks & Food:
Turistii pot savura preparate din bucataria locala si bucataria internationala la restaurantul de tip bufet din cadrul hotelului unde vor avea parte si de “show cooking” din partea bucatarilor. Hotelul are 2 baruri, Cascade Pool Bar si Coco Loco Snack Bar, acesta din urma oferind o impresionanta vedere panoramica asupra hotelului.

Sport si Divertisment:
Pentru petrecerea timpului liber, hotelul le pune la dispozitia turistilor 6 piscine ( 4 pentru adulti dinctre care una incalzita iarna si 2 pentru copii ), teren multisport ( fotbal, baschet, volei de plaja, poligon ), jocuri ( billiard, tenis de masa, fusbal ), mini-club si mini-disco pentru copii, discoteca “Piano Bar”, sala de fitness, watergym, programe de divertisment si contracost teren de tenis.

Localizare:
Hotel Jacaranda se afla in statiunea Costa Adeje, la 450 m de plaja Playa de Fanabe si in imediata apropiere a mai multor magazine de unde turistii pot face cumparaturi. Parcul Acvatic Aqualand se afla la o distanta de 2 km, iar aeroportul international Reina Sofia la 20 km.