Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COSTA ADEJE GRAN

   Costa Adeje, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel de lant, situat in zona exclusivista din statiunea Costa Adeje, Tenerife, la doar 500m de plajele cu nisip Fanabe si Duque. In imediata apropiere sunt terase, restaurante si magazine. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 18 km. Oferta pentru LUNA DE MIERE: 1 sticla de vin spumant si 1 cos cu fructe in camera, o cina romantica in restaurantul a-la-carte Laja. ( daca turistii au rezervat masa in sistem HB-FB-AI) Web page:
http://www.costaadejegranhotel.com/en/grand-hotel-adeje.html

Spa & Welness:
Centrul-Spa le ofera turistilor momente de relaxare prin diverse pachete de tratamenente si masaj.

Drinks & Food:
Turistii pot savura diverse preparate traditionale si internationale la restaurantul din cadrul hotelului “La Finca” care este de tip bufet, iar turistii cazati in camerele de tip suite au acces si la restaurantul a-la-carte “La Laja Restaurant”. Deasemenea acestia se pot relaxa la cele 3 baruri “La Palmera”, “Zumeria” sau barul de la piscina. Seara, in barul “La Palmera” au loc diverse show-uri cu muzica live.

Sport si Divertisment:
Buna dispozitie a turistilor este asigurata de numeroasele facilitati de petrecere a timpului liber oferite de hotel precum: 3 piscine ( 2 pentru adulti si una pentru copii ), teren de tenis, terend e squash, teren mini-golf, sala de jocuri, programe de divertisment.

Localizare:
Costa Adeje Gran este un hotel de 5 de stele din statiunea Costa Adeje. Plaja Del Duque si Plaja Playa de Fanabe se afla la o distanta de 500 m, centrul comercial la 200 m si pacul acvatic Aqualand la 4 km departare. Aeroportul international Reina Sofia se afla la 20 km.