Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLEOPATRA PALACE

   Playa De Las Americas, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel premiat cu Certificatul de Excelenta in 2013, face parte din Complexul Mare Nostrum. Situat in centrul statiunii Playa de las Americas din Tenerife, pe plaja cu nisip. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 18 km. Este spectaculos construit in stil colonial, fiind unul dintre cele mai solicitate hoteluri din partea de Sud a insulei. Recomandat pentru luna de miere, dar si pentru familiile cu copii - hotelul oferind diverse facilitati. Turistii care aleg Pensiunea Completa vor servi masa de pranz la Hotel Mediterranean Palace, face parte din acelasi complex.Web page:
http://www.marenostrumresort.com/en/cleopatra-palace-hotel/index.jsp

Spa & Welness:
Centrul-Spa al hotelului le ofera clientilor toata gama de tratamente si terapii, de la metode vechi pana la metode noi de tratament.

Drinks & Food:
Turistii pot servi masa la restaurantul hotelului care este de tip bufet, pot servi un pranz cu mancaruri traditionale spaniole la restaurantul “La Taberna” sau se pot relaxa servind cateva bauturi si gustari la barul Cleopatra sau barul de la piscina.

Sport si Divertisment:
Pentru petrecerea timpului liber si pentru relaxare hotelul le ofera turistilor diverse show-uri precum show-uri de balet, show organizat de angajatii hotelului, show-uri cu magicieni, acrobati, show-uri cu animale. Hotelul este recunoscut si pentru festivalul noptilor de vara care este orgaanizat in fiecare luni seara de la jumatatea lunii iulie pana la inceputul lunii septembrie.

Localizare:
Cleopatra Palace este un hotel de 4 stele care face parte din complexul Mare Nostrum Resort si este situat in centrul statiunii Playa de las Americas. Clubul de golf se afla la mai putin de 1 km departare si gradina zoologica se afla la 8 km distanta. Aeroportul international Reina Maria se afla la o distanta de 18 km.