Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bahia Principe San Felipe

   Puerto De La Cruz, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat pe malul marii, in centrul cunoscutei statiuni Puerto de la Cruz si foarte aproape de lacul Mariantez, oferind clientilor sai o panorama spectaculoasa catre mare si varful muntelui Teide.Facilitati camere
Hotelul pune la dispozitia clientilor sai 261 de camere, dintre care 33 sunt Junior Suite (cu vedere catre mare sau munte), 45 sunt camere single, iar restul camere duble. Exista camere pentru nefumatori. Toate camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, baie completa, uscator de par, televizor cu conexiune prin satelit, seif, minibar si balcon sau terasa

Localizare
Bahia Principe San Felipe este situat pe malul marii, in centrul orasului Poerto de la Cruz, la o distanta de aproximativ 400 metri de lacurile Martianez si la 20 de minute de aeroport.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de receptie non-stop, piscina principala (cu o parte climatizata), piscina pentru copii, piscina acoperita climatizata, zona pentru plaja cu umbrele si sezlonguri, teren de tenis, sala de fitness, miniclub pentru copii, 2 sali de conferinte, saloane pentru diverse evenimente si intalniri, acces la internet, coafor si salon de infrumusetare, parcare privata.