Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BITACORA

   Playa De Las Americas, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat in statiunea Playa de Las Americas din Tenerife, la 5 min de magazinele de la Piramida de Arona unde se afla si central statiunii, si la 8 min de plaja lata de nisip. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 18 km. Atentie! In perioada 01 Aprilie - 30 Iunie 2016, in cadrul hotelului vor avea loc lucrari de renovare!Web page:
http://www.springhoteles.com/en/bitacora-hotel-tenerife-all-inclusive

Drinks & Food:
Hotelul este prevazut cu un restaurant principal, unde se pot servi atat mancaruri traditionale, cat si mancaruri specifice altor zone. Aici exista si un cod vestimentar obligatoriu, incluzand pantaloni lungi, camasa, sau tricou, de culoare inchisa.

Localizare:
Hotelul Bitacora este situat in statiunea Playa de Las Americas, fiind recomandat in special pentru familiile cu copii. Cel mai apropiat aeroport, Reina Sofia, se afla la o distanta de 18 km fata de hotel. In apropiere, la aproximativ 500 m, pot fi gasite mai multe centre comerciale, utile pentru cei ce doresc sa se relaxeze la cumparaturi.

Sport si Divertisment:
Hotelul ofera o multime de programe de divertisment atat pentru copii, cat si pentru adulti. Specific pentru acest hotel este parcul Springlyword, special conceput pentrucopiii de toate varstele.