Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 13 hoteluri

Targu Neamt, Romania

Pensiunea este alcatuita din doua corpuri distincte de cazare Corpul A este cladirea principala iar aici se afla 6 camere duble 1 camera familiala cea cu paturi suprapuse 1 suita familiala si 1 suita standard In corpul B dispune de inca7 camere dubl . . .

Targu Neamt, Romania

Hotelul Belvedere dispune de 50 locuri de cazare in camere cu 2 3 paturi si apartamente restaurant 80 locuri bar de zi bucatarie clasica si traditionalaCamerele sunt dotate cu telefon cu iesire interna si internationala TV color - cablu baie cu cada . . .

Targu Neamt, Romania

Situat la poalele Cetatii NeamtIntr-o zona mirifica de padure departe de agitatia cotidiana Casa Arcasului este o poveste de succes inca din 1975 cand a fost deschis pentru publicul largimbunatatind permanent serviciile Casa Arcasului a devenit o uni . . .

Targu Neamt, Romania

Pensiunea Cassandra este situata in centrul orasului TgNeamt intr-un mediu inconjurator privilegiat oferind confort si intimitate Pensiunea Cassandra este o locatie de vacanta ideala unde puteti beneficia de aerul curat si drumetiiPensiunea Cassandra . . .

Targu Neamt, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Hanul Ursilor este situat la 1 km de Targu Neamt Facilitati Hotel Hotel Hanul Ursilor dispune de 8 camere Double1 camera cu Tripla 1 camera cu 4 paturi Hotelul ofera turistilor numeroase excursii si drumetii la edificiile cultur . . .

Targu Neamt, Romania
Targu Neamt, Romania

Situata in orasul Targu Neamt la intrarea dinspre Pascani pensiunea noastra va ofera posibilitatea de a vizita obiectivele turistice din apropiere Cetatea Neamtului Casa MemorialaIon Creanga Casa memoriala Veronica Micle Manastirea Agapia Manastire . . .

Targu Neamt, Romania

DescrierePensiunea este situata intr-un cadru natural deosebitaer curatliniste fiind inconjurata de foarte multe obiective turistice de factura religioasa literara si nu numai In aceasta zona se pastreaza foarte bine obiceiurile traditionale stramose . . .

Targu Neamt, Romania

HOTEL VICTORIALocatie cladirea istorica se afla chiar in centrul de tratament langa zona pietonala si langa Aleea florilor la cca 1 km de Parcul National HarzDotari sala de mic dejun cu terasa restaurantul chinezesc Goldener Palast restaurantul grece . . .