Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Isromdelta (hotel plutitor)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Din ambianta moderna a hotelului in permanenta miscare pe canalele Deltei Dunarii puteti admira intreaga priveliste a acestui ultim pamant salbatic din Europa.

Hotelul plutitor Isrom Delta navigheaza pe canalele Deltei Dunarii, imbarcarea pe hotel fiind facuta de la pontonul hotelului, de pe faleza din Tulcea.

Facilitati Hotel
Hotelul ofera cazare in 7 camere Duble Twin si 3 camere Duble cu pat matrimonial, toate cu baie proprie, apa calda, incalzire si aer conditionat.
Locatia dispune de un restaurant ce ofera meniu diversificat (sala multifunctionala), terasa acoperita, bar aprovizionat cu bauturi alcoolice si racoritoare, barci de agrement, unelte si echipament de pescuit.
Numarul minim de persoane cu care se pleaca este 6. In cazul in care se doreste plecarea cu grup mai mic de 6 persoane, se va achita contravaloarea pentru 6 persoane.
Traseul pontoanelor si a barcilor cu motor poate suferi modificari la fata locului in functie de nivelul apei si posibilele obstacole naturale (copaci cazuti, plauri,etc.).
Traseele propuse sunt:
- Tulcea - Maliuc - Crisan - Dunarea Veche - Mila 23 - Canal Olguta - Canal Sontea - Canal M36 - Tulcea (3 zile/ 2 nopti);
- Tulcea - Maliuc - Crisan - Dunarea Veche - Mila 23 - Dunarea Veche - Lac Fortuna - Canal Olguta - Canal Sontea - Canal M36 - Tulcea (4 zile/ 3 nopti);
- Tulcea - Brat Sfantu Gheorghe - Uzlina - Intrare Erenciuc - Sat Sfantu Gheorghe - Uzlina - Tulcea (6 zile/ 5 nopti);
Se pot face trasee la cerere.

Facilitati Camere
Toate camerele au aer conditionat, incalzire si baie.

Masa - Pensiune Completa
Restaurantul hotelului ofera meniu diversificat.

Tarifele nu includ
- inchirieri aditionale de ambarcatiuni;
- bauturi racoritoare si alcoolice.