Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REGATA PALACE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Regata Palace ofera o vacanta de neuitat intr-o zona peisagistica excelenta, dispunand de servicii de calitate superioara si personal prietenos. Facilitati camera
Hotelul dispune de 39 camere duble, 2 camere triple, 4 apartamente si 3 studiouri modern decorate si dotate cu TV satelit (ecran plat), acces gratuit la Wi-Fi, telefon, minibar, aer conditionat, baie, uscator de par si balcon. Camerele ofera lenjerie de pat din bumbac, prosoape si halate de baie din bumbac.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de piscina cu sectiune pentru copii, sezlonguri, restaurant, terasa in gradina, bar in holul hotelului si sky bar (bar cu terasa, situat la ultimul etaj). La un cost suplimentar, acesta ofera oaspetilor sala de fitness, sauna, salon de coafura si servicii de inchiriere auto.

Localizare
Hotelul Regata Palace se afla la 100 de metri de malul marii, in partea de sud-vest a statiunii Sunny Beach si la 200 de metri de renumitul club Cocoa Beach.