Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Barcelo Royal Beach


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Site web
http://www.barcelo.com/BarceloHotels/en_GB/hotels/Bulgaria/Sunny-Beach/hotel-barcelo-royal-beach/general-description.aspx

SPA & Wellness
Turistii se pot relaxa si recreea prin intermediul urmatoarelor facilitati in cadrul hotelului: jacuzzi interior precum si exterior, piscina interioara, baie turceasca, solarium, sala de fitness, hamam, sauna, sauna cu infra-rosu, baie de aburi, coafor si centrul de infrumusetare, sala de gimnastica.

Drinks & Food
La hotel există o gamă largă de restaurante şi baruri. Restaurant a la carte “La Caprice Gourmet”, ofera preparate din bucataria mediteraneana, dar si internationala, precum si meniu pescaresc, restaurant bufet ce prezinta meniuri cu specific european, asiatic si african. Barul din hol, care are vedere la piscină, serveşte o mare varietate de băuturi internaţionale, de la bere la vinuri fine şi şampanie, dar şi lichioruri, băuturi spirtoase de cea mai bună calitate şi cocktailuri delicioase.

Sport si divertisment
Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele modalitati de a petrece timpul liber: piscina exterioara pentru adolescenti, sezlonguri si umbrele la piscina, teren de tenis.

Localizare
Hotelul Barcelo Royal Beach 5* este situat în inima staţiunii Sunny Beach, la 70 de metri distanta de plaja si aproape de toate atractiile din jurul hotelului.

Locatie