Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Green Life Beach Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: in prima linie, la 300m de plaja si a fost construit in anul 2010.


CAPACITATE: un complex de cladiri a cate 4 etaje cu 32 studiouri, 31 Apartamente 1 dormitor, 10 Apartamente 2 dormitoare


FACILITATI COMPLEX: doua piscine exterioare cu sectiune pentru copii (suprafata 160 mp si 700 mp), salon de infrumusetare, fitness, masaj, restaurante, baruri, sky bar, cafenea, 5 lifturi, seif la receptie, conexiune internet wireless, magazin, bancomat, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati,rent-a-car, programe de animatie pentru copii, spatiu de joaca pentru copii, patut pentru infanti, camera de joaca pentru copii, sala de sport, volei pe plaja, basket, teren de tenis, spatiu pentru mini fotbal, biliard, jocuri mecanice, zona securizata, zona de parc si gradini, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate garanta/rezerva din agentie). Nu este permis accesul cu animale de companie!


FACILITATI CAMERE: Studio (45 mp): pat matrimonial, bucatarie cu / fara vase si tacamuri, ceainic electric, filtru de cafea, toaster, plita electrica, aer conditionat, aspirator, frigider, masa de calcat, fier de calcat, TV, telefon (doar linii interne), conexiune la internet, baie cu dus, balcon, stand uscator de rufe, podeaua este acoperita cu gresie si mocheta. Apartament 1 dormitor (65mp): pat matrimonial in dormitor, canapea extensibila in living, usa intermediara intre cele 2 unitati, bucatarie cu/fara tacamuri, ceainic electric, filtru de cafea, toaster, plita electrica, frigider, aer conditionat, aspirator, TV, masa de calcat, fier de calcat, telefon (numai liniile interne), conexiune la internet, baie cu dus, balcon, stand uscator de rufe, podeaua este acoperita cu gresie si mocheta. Apartament 2 dormitoare (85 mp): pat matrimonial / 2 paturi in dormitoare, canapea extensibila in living, usa intermediara, aceleasi facilitati ca si apartamentele cu 1 dormitor.