Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gradina Vlahiia

   Str Albastrelelor, Nr 24, Sat Snagov, Jud Ilfov, Romania, Snagov


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în apropiere de București, în Snagov Sat, pe o suprafață de 3 hectare, Grădina Vlahiia este un sat autentic romănesc in miniatură, un loc de tihnă și omenie, un spațiu ideal pentru un eveniment memorabil.
Locatia dispune de 18 camere decorate traditional.
Cazarea se face în 4 case maramuresene autentice, doua dintre ele avand peste 100 de ani. Fiecare casa are 4 camere, decorate în stil tradițional maramuresean, avand bai proprii. Casele au și curte, oferind un spațiu intim de relaxare și posibilitatea de a organiza petreceri în aer liber. Alte 2 camere se afla în casa Toscana.

Descriere camere:
internet, televiziune prin cablu, încalzire centralizata

Descriere facilitati:
Restaurant și pizzerie cu terasa, Crama, Sali de conferințe, Pensiune în case Maramuresene vechi de peste 100 ani, Muzeul Icoanei, Muzeul Țăranului, Fermă de animale, Iaz cu peste, Livezi, vita de vie și solarii, Curtea Toscana cu piscina și jacuzzi pentru petreceri private, Plimbări cu trasura, caruța și sania, Plimbări cu barca pe lac.