Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Panoramic

   Str Vasile Alecsandri Nr 22, Slănic Moldova, Jud Bacau, Slanic Moldova


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Panoramic din Slănic-Moldova dispune de restaurant, terasa , sala de conferinte, centrul medical MALP, receptie deschisa non stop si room service, acces gratuit la centru de wellness și spa , piscina interioara de la Vila Teleconstructia

Toate camerele includ TV cu ecran plat și canale prin cablu, baia privata este dotata cu dus, uscator de par so articole de toaleta gratuite.

Oaspetii pot juca biliard, tenis de masa și darts la COMPLEX PANORAMIC, iar zona este renumita pentru schi, salina de la Targu Ocna si izvoarele cu ape minerale din parcul statiunii.

Descriere camere:
Toate camerele includ TV cu ecran plat și canale prin cablu, baia privata este dotata cu dus, uscator de par so articole de toaleta gratuite.

Descriere facilitati:
Parcare gratuita, internet gratuit, service room, sport, tratament, sala conferinte cu o capacitate de 80 de persoane si o sala de sedinte cu o capacitate de 30 de locuri, terasa de vara, acces gratuit la centrul SPA si piscina interioara de la Vila Teleconstructia.

Indicatii auto:
Accesul se poate efectua: de la ONESTI sau MIERCUREA–CIUC LA TG. OCNA, pe DN 12A
De la BACAU sau BRASOV pe DN 11 pana la ONESTI, apoi TG. OCNA - SLANIC MOLDOVA, pe DN 12B
GARA SALINA din TG. OCNA pe linia ADJUD-CICEU, apoi cursa auto pana in autogara din SLANIC MOLDOVA.

Atractii turistice:
Cheile și Cascada Slanicului
Pârtia de schi Nemira
Parcul Slănic Moldova
Casino-ul din Slănic Moldova

Facilitati

Free wireless internet
Free parking