Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kanapitsa Mare


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie

Kanapitsa, la 5,6 km de aeroport, la 24 km de Skopelos, la 8 km de Skiathos.


Recomandari

Hotel administrat de o familie, situat pe o coastă de deal. Clădire cu șase etaje, camere confortabile, cu vedere panoramică la mare sau munți, piscină, bar, restaurant, centru de fitness, servicii de calitate.


Descriere camere

Total 53 camere: Standard Room Inland View (~14 mp), Standard Room Sea View (~14 mp), Triple Room Inland View (~16 mp), Family Room (~ 28 mp), Double Deluxe (~17 mp) , Superior Room (~23 mp), Junior Suite (~29 mp), Suite Superior (~40 mp), Suite 1-Bedroom, Suite 2-Brooms.


Facilitati camere: aer condiționat, TV, telefon, canale prin satelit, frigider, cadă / duș, uscător de păr, seif, internet WiFi (gratuit), balcon / terasă.


Standard Room Inland View Pat dublu sau 2 paturi de o persoana.
Standard Room Sea View Pat dublu sau 2 paturi de o persoana.
Triple Room Inland View 3 paturi de o persoana sau pat de o persoana și pat dublu.
Family Room Situate la etajele superioare. Două camere standard cu ușă de conectare, pat dublu și 2 paturi de o persoana.
Double Deluxe Pat dublu sau 2 paturi de o persoana.
Superior Room Pat dublu, duș și jacuzzi, halate de baie și papuci. Băutură de bun venit la bar după check-in.
Junior Suite Mobilier elegant, podele din marmură, pat dublu, halate de baie și papuci, o sticlă de vin și fructe la sosire.
Suite Superior Living mare cu canapea din piele, baie privată cu jacuzzi rotund si vedere la Marea Egee, dormitor dublu și baie cu duș, aparat de cafea Nespresso, articole de baie, prosoape de plajă, sticlă de vin și fructe la sosire.
Suite 1-Bedroom Dormitor separat cu ușă glisantă, două băi, o terasă spațioasă cu șezlonguri și un loc de joacă pentru copii, două paturi individuale. O sticlă de vin și fructe la sosire.
Suite 2-Brooms Două camere cu ușă de conectare, două băi, o sticlă de vin și fructe la sosire.


Serviciu zilnic de menaj, schimb de lenjerie - de 3 ori pe săptămână.