Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vila Camelia va acopera cu parfumul cald si atmosfera magica ce se regaseste in casele cu istorie, dar va ofera si serviciile si confortul din epoca noastra.

Vila Camelia are 14 camere de 2 locuri, 5 camere de 3 locuri si un apartament pentru 4 persoane.

Pentru prezentarile de business vila dispune de doua sali de conferinta dotate cu proiector, flip chart, DVD player, boxe. Salile de conferinta au o capacitate maxima de 20 de persoane, respectiv 10 persoane. In curte puteti profita de:
a loc amenajat pentru gratar
a loc de joaca pentru copii in curtea din fata, cu leagan, tobogan, precum si cu un foisor
a masa de ping pong
a parcare gratuita


Camerele sunt insotite de baie proprie si acces la internet gratuit, iar la cerere se poate instala si un pat de copil. Dimineata, Vila Camelia va serveste micul dejun traditional cu produse de casa perfect pentru a va bucura de o zi la munte cu forte proaspete. In plus, vila vine in intampinarea oaspetilor sai cu o curte generoasa in spatele pensiunii a un spatiu potrivit pentru relaxare sau pentru a organiza petreceri private si evenimente de familie. Facilitati camere - fiecare camera beneficiaza de:
a minibar
a cana fierbator
a telefon
a TV (cablu digital sau analog)
a seif
a baie proprie cu uscator de par si cada sau dus
a balcon (numai la unele camere)

De asemenea, pensiunea de 3 stele mai va pune la dispozitie:
a receptie 24/24
a internet wireless gratuit in toata vila

Locatie