Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Bastion este situat pe Domeniul Regal Peles, pe drumul ce urca spre Castel. Facilitati hotel: restaurant, bar, sala de conferinte, sala de evenimente, servicii de transferuri la/de la aeroport, gara, rent-a-car, excursii, antrenor de ski, parcare proprie supravegheata video, seif la receptie, trezire la cerere, primirea si transmiterea mesajelor. Hotelul Bastion dispune de 12 camere matrimoniale (6 camere duble Small, 2 camere duble Medium, 1 camera dubla Large si 3 camere triple Superior) si 1 Apartament (cu 2 dormitoare). Facilitati camere: minibar, acces gratuit la internet wi-fi, tv cu ecran plat, televiziune prin cablu, alarma pentru incendiu cu senzori la fum, economizoare pentru televizor, electricitate si caldura. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
minibar, acces gratuit la internet wi-fi, tv cu ecran plat, televiziune prin cablu, alarma pentru incendiu cu senzori la fum, economizoare pentru televizor, electricitate si caldura.
Descriere facilitati:
restaurant, bar, sala de conferinte, sala de evenimente, servicii de transferuri la/de la aeroport, gara, rent-a-car, excursii, antrenor de ski, parcare proprie supravegheata video, seif la receptie, trezire la cerere, primirea si transmiterea mesajelor. Hotelul Bastion dispune de 12 camere matrimoniale (6 camere duble Small, 2 camere duble Medium, 1 camera dubla Large si 3 camere triple Superior) si 1 Apartament (cu 2 dormitoare).
Locatie:
Hotel Bastion este situat pe Domeniul Regal Peles, pe drumul ce urca spre Castel.