Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sighisoara


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oaspetii hotelului au privilegiul de a imbina confortul de trei stele cu simplitatea, rafinamentul si bunul gust, specifice secolelor trecute.

Hotelul isi asteapta vizitatorii cu 29 de camere (single si duble) si 3 apartamente amenajate confortabil, dupa standardele pietei occidentale, fiecare din acestea avand o personalitate proprie prin tipul de mobilier si designul interior exploatat in mod diferentiat.

Camerele si apartamentele hotelului Sighisoara au o atmosfera medievala si permit o vedere spre intreaga cetate a Sighisoarei din cel mai bun unghi.

Toate camerele dispun de TV color legate la reteaua de cablu, care furnizeaza o varietate mare de programe.

Roomservice-ul sta la dispozitia oaspetilor nostri 24 de ore din zi, oferind o gama larga din bauturile si preparatele noastre.

Camerele hotelului Sighisoara sint dotate cu bai moderne care satisfac cerintele cele mai inalte ale oaspetilor.

La restaurantul localului oaspetii pot savura specialitati culinare gatite dupa retete alese, in compania vinurilor de vita nobila atent selectionate si servite la crama si barul restaurantului.

Sala de conferinte este dotata cu utilitati specifice pretentiilor momentului, ea constituind unul din atuurile hotelului, aici existand si fresca din secolul XVI restaurata si conservata.

Sala are ca fundal o gravura din anul 1575 care a fost restaurata si conservata.

Hotelul Sighisoara dispune de o crama la subsol unde oaspetii hotelului pot degusta cele mai nobile vinuri romanesti.