Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WATER SIDE RESORT&SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Water Side Resort & Spa a fost construit in 2015 si este situat la 250m de mare, 2 km de centrul comercial de la Titreyengol, 80 de km de centrul orasului Antalya si 70 de km de aeroport.Site web
http://www.watersideresorthotel.com/default.aspx

Spa & Wellness
Clientii se pot relaxa la sauna, baie turceasca, camera de relaxare sau optand pentru mai multe tipuri de masaj. De asemenea ei pot opta pentru putin sport in sala de fitness.

Drinks & Food
Hotelul este dotat cu un restaurant principal care serveste mancare cu specific turcesc si 3 restaurante A la Carte care servesc mancare cu specific: Ottoman, Italian si Pescaresc si un restaurant pentru copii. Pe langa acestea, hotelul are baruri si cafenele unde clientii pot servi diverse bauturi.

Localizare
Hotelul Water Side Resort & Spa a fost construit in 2015 si este situat la 250m de mare, 2 km de centrul comercial de la Titreyengol, 80 de km de centrul orasului Antalya si 70 de km de aeroport.

Sport & Divertisment
Hotelul dispune de piscina exterioara, centru de echitatie, terenuri de fotbal si tenis, masa de biliard, sporturi acvatice, echipa de animatie si loc de joaca pentru copii.