Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VERA STONE PALACE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vera Stone Palace este un centru de vacante unic, renovat in 2012 si situat intr-o zona linistita pe o suprafata de 32.000 mp.Sport si agrement
Fitness, aerobic, volei pe plaja, tensi de masa, drts, teren tenis. Contra cost: biliard, închiriere rachete si mingi de tenis, nocturna teren tenis,aparate de joc,internet-Cafe, sporturi acvatice pe plaja.

Facilitati hotel
Meniuri dietetice,restaurant à la carte (pescaresc, cu rezervare, o data în timpul sejurului – gratuit), 6 baruri,2 piscine exterioare,o piscina acoperita, 2 tobogane de apa, cabinet medical (medic la cerere), coafor ,centru comercial,spalatorie, schimb-valutar, rent-a-car, parcare,sala TV, 2 sali de conferinte (pentru 50 si 350 pers.), baie turceasca, sauna,jacuzzi,fitness, aerobic, volei pe plaja, tenis de masa, darts, program de animatie, masaj, peeling, discoteca.

Facilitati camere
Baie,foehn ,aer conditionat centralizat, TV,telefon,mini-bar (numai apa plata si carbogazoasa, gratuit) seif (în camera, contra cost) pardoseala – mocheta în dormitor si gresie în coridor,balcon, in camera se face curatenie zilnic, schimbarea asternuturilor de 2 ori pe saptamâna.

Localizare
Hotelul Stone Palace Side este situat la 45 km de aeroportul orasului Antalya, la 11 km de orasul Side, la 250 m de plaja proprie. Construit în anul 1998, are o suprafata de 30000 mp, ultima renovare - în anul 2002.