Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VENUS OTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.venusotel.com


LOCALIZARE:
Hotelul este situat in regiunea Titreyen Gol, la 7 km de Side si 65 km de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Hotelul dispune de un numar total de 213 camere, din care 184 camere standard , 27 camere family (doua camere cu usa despartitoare) si 2 camere pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele au baie proprie cu cada, dus, uscator de par, aer conditionat split, mini bar (reumplut zilnic numai cu apa), seif (contra cost), TV satelit si canale de muzica.

SERVICII:
All Inclusive – bufet la micul dejun, pranz, cina, gustari la plaja si la piscina, cina tarzie, toate bauturile locale alcoolice si nonalcoolice servite in intervalul orar 10.00-23.30. Nu sunt incluse in conceptul all inclusive: bauturile de import, bauturile imbuteliate, sucurile naturale, inghetata.

FACILITATI:
Restaurant principal, bar la piscina si pe plaja. Serviciile medicale, telefonul, faxul, internetul, shopping center sunt cu plata.

PLAJA:
Plaja este privata, de nisip, la 300 m de hotel, cu umbrelute si sezlonguri de plaja gratuite. Cu plata sunt saltelele de plaja si prosoapele.

SPORT SI DIVERTISMENT :
Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, loc de joaca pentru copii, terenuri de tenis, tenis de masa. Sporturi nautice, sauna, billiard, masaj, iluminarea nocturna pentru terenul de tenis sunt contra cost. Se organizeaza program de animatie in timpul zilei si seara, mini club pentru copii.


LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Titreyen Gol, la 7 km de Side si 65 km de aeroportul din Antalya.