Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRENDY SIDE BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.trendyhotels.com
Hotelul este destinat doar adultilor (+16 ani).
Localizare: Hotelul se afla in regiunea Kumkoy la 3,5km de Side si Manavgat si la 60km fata de aeroportul din Antalya.
Cazare: Hotelul are un numar total de 146 camere repartizate in cladirea principala si cladirile anexe.
Camere standard (18 -23mp, un dormitor, o baie, max 2 sau 3pax), Suit rooms (32mp, un dormitor, o baie, max.3pax) si camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele au baie privata cu dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, mini bar (realimentat zilnic cu apa si bauturi racoritoare), cafea si ceai, seif (contra cost), TV prin satelit si canale de muzica, balcon.
Servicii: All inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari dimineata si dupa amiaza, bufet tarziu, toate bauturile locale alcoolice si racoritoare intre orele 10.00-24.00, inghetata la snack bar intre anumite ore, Patiserie, restaurant A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur. Not included: toate bauturile din import, vinurile speciale, toate bauturile imbuteliate si la cutie, bauturile energizante, sucurile naturae de fructe, room service, bauturile in Disco.
Facilitati: Restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: Turkish si Mediterranean, baruri pe teritoriul hotelului. Contra cost: servicii medicale, spalatorie si curatatorie, coafor, telfon, fax, internet, magazine, rent a car. Conexiunea la internet WI – FI in zonele publice este disponibila gratuit.
Plaja: Plaja privata cu nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.
Sport si divertisment: piscina de interior si exterior, centru fitness, baie turceasca, sauna, tenis de masa. Contra cost: sporturi nautice, biliard.
Prgrame de divertisment in timpul zilei, competitii pe plaja si la piscine, seara spectacole.