Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRENDY ASPENDOS BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Plaja la modă Aspendos este situată în zona Manavgat-Side din Antalya, renumită pentru plajele sale cu nisip deosebit și pentru clima. Ideal pentru familii, hotelul oferă facilități precum parcuri acvatice și un club pentru copii unde copiii își pot petrece timpul în siguranță și plăcut. Activitățile noastre din timpul zilei vă vor face vacanța plină și distractivă, iar copiii se vor bucura enorm de a se juca pe plaja noastră largă și de a sta în confortul camerelor noastre cu paturi supraetajate. În plus, avem numeroase restaurante și locuri unde puteți explora mâncăruri delicioase și opțiuni de divertisment. Mesele noastre oferă o experiență gourmet cu arome selecte din bucătăriile mondiale și mâncăruri preparate cu meticulozitate din bucătăria locală turcească. Printre opțiunile noastre de divertisment se numără spectacole de muzică live, petreceri tematice și diverse activități sportive.

Localizare hotel

Hotelul este situat în stațiunea Side, la 55 de km de aeroportul din Antalya și la 12 km de centrul stațiunii Side. 

 

Facilitati hotel

Facilități hotel: Acest hotel oferă oaspeților săi : restaurant, 4 restaurante a la carte, patiserie, snack-bar, vinotecă, baruri, recepție, discotecă, cinema, amfiteatru, sală de jocuri,piscină exterioară cu tobogane, piscină pentru relaxare, piscină interioară, mini club (4-12 ani).

Bineinteles, clientii pot beneficia si de magazine, coafor, salon de înfrumusețare , contra cost.

Alte facilități: Oaspeții își pot urma programul de exerciții fizice la centrul de fitness, se pot relaxa la saună și hamam. De asemenea, pot desfășura numeroase activități, tenis, biliard, darts și bowling. În fiecare seară au loc programe de divertisment organizate de personal profesionist. 

Facilități copii: Cei mici vor dispune de piscină ,mini-aquapark și loc de joacă special amenajat.

Plaja: Hotelul dispune de plajă privată cu nisip.

 

Facilitati camere

Camerele sunt frumos decorate și utilate cu facilități precum: baie proprie cu duș, uscător de păr, aer condiționat, telefon, TV LCD , fierbător, minibar, seif în cameră, balcon sau terasă. 

 

Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Pentru descrierea exacta este necesara consultarea site - ului oficial al hotelului si a fact sheet - ului.

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Room Service
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Bar
Seif
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Acces internet
Loc de joaca pt copii
Fitness
Camere familii
Babysitting
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Recepție 24h
Camere nefumători