Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRENDY ASPENDOS BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.trendyhotels.com
LOcalizare:
Hotelul se afla in regiunea Gundogdu, la 12km distanta de Side si Manavgat si la 55km de aeroportul din Antalya.

Cazare:
Hotelul are un numar total de 442 camere repartizate in 6 cladiri: camere Economy standard (21mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax), camere standard (24mp, un dormitor, o baie, max 2+2pax), camere Family cu paturi suprapuse (24mp, un dormitor spatios cu paturi suprapuse, o baie, max 2+2pax), camere Family (32mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 4pax) si camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele au baie privata cu dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, mini bar (apa, bauturi racoritoare - realimentat zilnic), cafea si ceai, seif (contra cost), TV prin satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii: All inclusive – tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari dimineata si dupa amiaza, gustari tarzii, toate bauturile locale alcoolice si racoritoare intre orele 10.00-24.00, inghetata la sback bar intre anumite ore, patiserie, restaurante A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur.
Nu sunt incluse in concept: toate bauturile de import, vinurile speciale, toate bauturile imbuteliate si la cutie, sucurile naturale de fructe, room service, bauturile in Disco. Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: Turkish, Italian, Mediterranean si Far East, baruri pe teritoriul complexului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, coafor, telefon, fax, internet, magazine, rent a car.
Conexiunea internet WI – FI este dispobibila gratuit in zonele generale ale hotelului.

Plaja:
Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment: piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, teren de tenis, baie turceasca, sauna, tenis de masa.

Contra cost: sporturi nautice, biliard, bowling, centru Beauty si masaj, nocturna pentru terenul de tenis, cursuri de tenis. Programe de divetisment in timpul zilei, competitii la piscina si la plaja, seara spectacole.
Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04-11 ani cu programe si activitati speciale.

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
Aer condiționat
Parcare
AQUAPARK
Restaurant
Hotel BAR
Room Service
Mini Bar

Locatie