Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE SENSE DELUXE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Hotelul The Sense Deluxe a fost deschis in anul 2014 si se intinde pe o suprafata de 16.629 m la 4 km de Side, 7 km de Manavgat si 70 km de Antalya.

Facilitati hotel
Restaurant interior, restaurant exterior pentru servirea meselor principale, restaurant a la carte cu specific italian, pescaresc, turcesc, programe de animatie, muzica live, mini club pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4-12 ani, mini disco pentru copii, programe de animatie pentru copii, sali de conferinte.
Plaja si piscina: Piscina principala, piscina pentru relaxare, piscina interioara, piscina cu tobogane, umbrele, sezlonguri, saltele si prosoape de plaja, plaja privata cu nisip fin si intrare lina in apa.
Alte facilitati: baie turceasca, sauna, masaj, peeling, centru fitness, centru wellness, coafor, butic, super market, servicii medicale, servicii de curatatorie si spalatorie, patut pentru copii, scaun pentru copii in restaurant, sporturi nautice, billiard, salon TV, parcare, oraganizari nunti si evenimente, centru inchirieri masini si biciclete, internet Wi-Fi, tenis de masa, fotbal, volei pe plaja, polo pe apa, aerobic, darts.

Dotari camere
Hotelul detine 374 camere distribuite astfel: 302 standard, 42 dublex suit, 7 suit, 6 junior suit, 13 swim up suit, 4 handicapped.
Camerele standard au suprafata de 26 m si sunt dotate cu baie cu WC, sofa, pat dublu sau twin, mocheta si faianta, facilitati ceai/cafea, minibar, TV LCD, uscator de par, telefon, seif, aer conditionat, balcon. Capacitate maxima 3 persoane.
Junior suite: au supfatata de 37 m si sunt dotate cu pat dublu sau twin, sofa, baie cu WC, facilitati ceai/cafea, minibar, seif, TV LCD, uscator de par, telefon, aer conditionat, balcon. Capacitate maxima 3 persoane.
Suit: au suprafata de 48 m si sunt dotate cu pat dublu sau twin, sofa, baie cu WC, mocheta si faianta, facilitati ceai cafea, minibar, seif, TV LCD, uscator de par, telefon, aer conditionat, balcon. Capacitate maxima 3 persoane.
Camera swim up: au suprafata de 26 m si sunt dotate cu pat dublu sau twin, sofa, baie cu WC, mocheta si faianta, facilitati ceai/cafea, minibar, seif, TV LCD, uscator de par, telefon, aer conditionat, balcon. Capacitate maxima 3 persoane.
Dublex family room: au suprafata de 450 m si sunt dotate cu pat dublu sau twin, sofa, doua bai, mocheta si faianta, facilitati ceai cafea, minibar, seif, TV LCD, uscator de par, telefon, aer conditionat, balcon. Capacitate maxima 4 persoane.